El Junior vol retornar a la senda del triomf i fer pagar els plats trencats a una Gornal en hores baixes


  • Comparteix:

Els santcugatencs volen retornar al bon moment de forma inicial  Font: Xavier Riera

Els santcugatencs volen retornar al bon moment de forma inicial Font: Xavier Riera

El Junior disputa la quinzena jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol aquest diumenge a les dotze davant la Gornal. L'equip de Hans Schönöfer vol deixar enrere l'ensopegada de la jornada passada davant el Fontsanta-Fatjó i amenaça una Gornal grisa i desdibuixada que fa cinc jornades que no guanya. Els blau-i-negres són cinquens empatats a punts amb el Sant Joan Despí i a un punt de l'Espluguenc, que és tercer.

La bona temporada del Junior s'ha vist enfosquida pels mals resultats de la últimes jornades, que només ha sumat quatre punts dels 12 possibles. Els blau-i-negres, que tenen l'aspiració de ser entre els equips capdavanters de la categoria, no passen pel seu millor moment i han de capgirar la situació de l'equip per tal d'arribar amb opcions per complir els objectius a final de temporada.

El rival d'aquesta jornada, la Gornal, tampoc passa pel seu millor moment. Des de l'arribada del nou tècnic, Joan Garcia, els gornalencs han sumat dos punts dels últims 15 possibles. Els blau-i-negres es voldran aprofitar de la necessitat de punts dels visitants per arrabassar-los els tres punts mentre que la Gornal buscarà sorprendre el Junior i escapar de la situació que persegueix l'equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.