El Junior empata al camp de la Gornal i es manté a la part alta de la taula


  • Comparteix:

El Junior tanca l'any a la part alta de la taula

El Junior tanca l'any a la part alta de la taula

El Junior ha empatat (1-1) al camp de la Gornal a la quinzena jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els locals s'han avançat als 40 segons de partit, però Álvaro Garcia ha igualat al minut sis del primer temps. Els blau-i-negres tanquen l'any a la part alta de la taula.

El Junior i la Gornal han empatat un partit que ha tingut un dominador a cada part. Els de l'Hospitalet han començat molt bé i Edu Alliaume abans del primer minut ha marcat l'1 a 0. El Junior ha reaccionat ben aviat i Álvaro Garcia ha empatat amb una jugada ben trenada dels santcugatencs. A partir d'aquest instant, les ocasions més clares han estat per a la Gornal, que no ha pogut materialitzar.

A la represa, el Junior ha tingut les millors ocasions del partit i el domini del joc. L'empat ha fet justícia pel que s'ha vist al terreny de joc. Els santcugatencs marxen de vacances i tornaran a la lliga el dissabte 7 de gener quan rebran el Martorell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.