El FP Hermes impugna el partit davant el Sant Cugat Esport, que assegura que no prosperarà


  • Comparteix:

Onze del Sant Cugat Esport

Onze del Sant Cugat Esport

La Fundación Privada Hermes impugna el partit davant el Sant Cugat Esport del cap de setmana passat, en què els de José Alcaraz es van endur la victòria. L'Hermes argumenta que el SantCu no va respectar el reglament establert a l'hora de fer les substitucions, mentre que el club santcugatenc s'ha mostrat convençut que el requiriment no prosperarà. El Sant Cugat Esport ha presentat al·legacions a la Federació.

La Fundación Privada Hermes basa la seva impugnació en el fet que el SantCu va dur a terme més aturades de les permeses per fer canvis de jugadors: segons el reglament, un equip pot demanar que s'aturi el joc tres vegades per fer substitucions o també pot aprofitar les tres peticions del rival per fer aquests canvis. L'equip de Montgat exposa que el SantCu va fer quatre peticions per fer efectives les substitucions, tal com reflecteix l'acta del partit.

Ara bé, el SantCu s'ha remès a la mateixa acta, en què l'àrbitre va deixar constància que l'Hermes també va aturar el joc quatre vegades, i estaria duent a terme la mateixa infracció de la qual se l'acusa. A més, assegura que un dels canvis corresponents al seu equip es va fer aprofitant una de les substitucions demanades pel rival i en un minut diferent del que dicta l'acta. Per tant, s'ajustaria al reglament perquè només hauria fet la petició per a tres aturades.

Per reforçar aquesta tesi, l'entitat s'ha plantejat adjuntar a les al·legacions unes imatges on s'escolta com es duu a terme un dels canvis. El Sant Cugat Esport tenia fins aquest divendres a la tarda per presentar les al·legacions i el Comitè de Competició, òrgan destinat a resoldre el cas, presentarà la resolució dimecres que ve. El tècnic del SantCu, José Alcaraz, considera que la decisió de l'Hermes no té sentit.

José Alcaraz

Hem consultat el motiu de la impugnació i no li trobem el sentit. L'acta també reflecteix que Hermes té quatre aturades per canvis.


Cugat.cat s'ha posat en contacte amb membres de la Fundación Privada Hermes però no n'ha obtingut resposta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.