El SantCu veu com se li escapa la victòria davant el Ripollet al minut 95


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport veu com se li escapa la victòria davant el Ripollet al minut 95 i empata (1-1) a la jornada 24 del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els santcugatencs s'han avançat mitjançant Victor Castro al minut 36, però els visitants han aconseguit el gol de l'empat de Moha al temps afegit. Els vermell-i-negres sumen sis jornades sense guanyar, però es mantenen a tres punts de la zona de descens.

El SantCu és l'equip que ha fet més mèrits per guanyar el partit o almenys el que ha tingut les ocasions més clares. En el primer temps, Oriol Fernández ha avisat amb una rematada que s'ha estavellat al travesser de la porteria rival. Pocs minuts abans d'arribar al final del primer temps, Victor Castro ha rematat de cap a la sortida d'un córner per establir l'un a zero. A la segona meitat, Didi, el jugador més desequilibrant del matx, ha tingut dues ocasions per ampliar el marcador, però incomprensiblement ha errat.

El Ripollet ha estirat línies i ha buscat triangular més per generar dubtes a la defensa santcugatenca. Quan semblava que el SantCu sumaria els tres punts, Moha ha marcat per als visitants, que han esclatat d'alegria. L'entrenador del Sant Cugat Esport, José Alcaraz, creu que el resultat no ha fet justícia amb el que s'ha vist al terreny de joc.

Jose Alcaraz

És massa cruel que l'àrbitre afegeixi tant de temps quan no era necessari.


Els de José Alcaraz jugaran d'aquí a 15 dies al camp de l'Andorra, conjunt que lluita per pujar a Tercera Divisió.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.