El Sant Cugat Esport perd al camp de l'Andorra i ja acumula set partits sense conèixer la victòria


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada a la ZEM Jaume Tubau, on el SantCu va caure per 0-3

Imatge del partit d'anada a la ZEM Jaume Tubau, on el SantCu va caure per 0-3

El Sant Cugat Esport FC cau per la mínima (2-1) al camp de l'Andorra en partit corresponent a la jornada 23 del grup 1 de Primera Catalana. El SantCu acumula set partits sense guanyar i, a l'espera de la resta de resultats, es manté onzè amb 24 punts, a tres de la zona de descens.

La primera part ha acabat sense gols, però a la represa els locals s'han avançat ràpidament amb un gol de Jordi Betriu al minut 52. L'Andorra ha ampliat la diferència amb el segon, obra de Cristian Martinez al minut 65. El partit semblava pràcticament sentenciat però Aaron Adams ha retallat distàncies pel SantCu a vint minuts pel final. Tot i això, els vermell-i-negres no han pogut fer cap més gol per rescatar almenys un punt de terres andorranes, i tornen a Sant Cugat sense cap recompensa.

La setmana que ve, els santcugatencs reben l'Avià en un matx crucial contra un rival directe que també està immers en la lluita per evitar el descens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.