El Junior supera el Moja i continua a la zona tranquil·la del grup 3 de Segona Catalana

Arnau Rion, en una imatge d'arxiu, golejador aquesta jornada / Font: Xavi Riera

El Junior de futbol guanya (1-2) al camp del Moja a la jornada 25 del grup 3 de la Segona Catalana de futbol. Arnau Rion ha estat l'autor dels dos gols dels santcugatencs, el primer només arrencar el partit i el segon al minut 62. Els locals han marcat al tram final, però els blau-i-negres han matingut l'avantatge per sumar tres punts que els donen tranquil·litat.

El Junior s'ha redimit de la darrera derrota davant el cuer, el Ciudad Cooperativa, i ha tornat al camí de la victòria al camp del Moja, penúltim classificat. Els blau-i-negres han marcat al primer minut a través d'Arnau Rion. Amb aquest marcador s'ha arribat al descans i, a la represa, el mateix Rion ha encarrilat definitivament el triomf.

Els locals han seguit lluitant i Adrià Borreda ha retallat distàncies al minut 77. Tot i els intents del Moja, el marcador no s'ha mogut. El Junior ocupa la setena posició amb 37 punts i la setmana que ve rep el San Mauro, conjunt de la part baixa de la taula.