El Junior suma una victòria treballada davant un Marianao Poblet molt batallador


  • Comparteix:

El Junior guanya per la mínima (1-0) davant el Marianao Poblet a la jornada 28 del grup 3 de Segona Catalana. Ha estat un matx molt pla en el primer temps que s'ha obert en el segon i que s'ha decidit amb un solitari gol de Bartu, que ha aprofitat un mà a mà davant el porter per donar els tres punts al conjunt santcugatenc.

En el primer temps, cap dels dos equips no ha dominat: no hi ha hagut ocasions clares a cap de les dues porteries i la manca de perill ha fet que s'arribés al descans amb l'empat inicial. Ha estat en el segon temps quan els de Hans Schöhöfer han pogut desnivellar el marcador amb un gol de Bartu, que ha encarat el porter i ha marcat l'únic gol del partit.

A partir d'aquí, s'ha obert el matx, amb un Marianao Poblet que s'ha estirat buscant l'empat i un Junior que podria haver sentenciat si Álvaro no hagués desaprofitat un mà a mà amb el porter. Cap al final, els visitants han tingut dues clares opcions d'empat, molt ben resoltes pel porter del Junior, Eduard Cosialls, que s'ha convertit en un dels protagonistes del matx amb les seves aturades.

El tècnic del Junior, Hans Schönhöfer, creu que el seu equip ha estat mereixedor de la victòria.

Hans Schönhöffer

Hem arribat molts justos de forces contra un equip que competeix molt bé. Crec que hem merescut guanyar, per les ocasions i pel joc en el segon temps.


Amb el triomf, el Junior es manté sisè amb 44 punts i la jornada vinent visita el líder, el Can Vidalet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.