El Junior i el Fontsanta-Fatjó es veuen les cares en un duel per a la cinquena posició


  • Comparteix:

Imatge d'un partit d'aquesta temporada del Junior

Imatge d'un partit d'aquesta temporada del Junior

El Junior es desplaça aquest dissabte a les sis de la tarda al camp del Fontsanta-Fatjó en la penúltima visita de la temporada al grup 3 de Segona Catalana, en un duel entre dos equips que lluiten per acabar cinquens. Els santcugatencs arriben a la cita després d'una derrota i un empat, mentre que els de Cornellà de Llobregat han guanyat els dos últims partits que han disputat. El Junior té els mateixos punts que el cinquè, l'Atlètic Sant Just, mentre que el Fontsanta és un per sota.

El Junior segueix mirant ja cap a la configuració de la propera temporada, orfe d'objectius que repercuteixin de manera important en la vida de l'equip. Això sí, si els blau-i-negres busquen motivació en els quatre enfrontaments que resten de curs, el poden trobar en el fet d'acabar en cinquena posició, fet que suposaria millorar en un lloc el rendiment de la temporada 2015/16, quan van ser sisens amb 55 punts.

Els de Schönhöfer en tenen ara 45 amb 12 encara en joc, i aquest cap de setmana tindran davant un conjunt que també té la permanència matemàtica pràcticament al sarró i que, per tant, es troba en una situació similar a la del Junior. El Fontsanta-Fatjó és setè, però està en condicions d'acabar en cinquè lloc, més encara tenint en compte que fa només dues jornades van vèncer el tercer, l'Espluguenc.

El precedent, a més, avisa del perill dels de Cornellà, que van vèncer a les instal·lacions del Junior a la jornada 14 de competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.