Saviola cedit al Mònaco després de jurar la constitució espanyola


  • Comparteix:

El jugador argentí Javier Saviola, resident a Sant Cugat, ha jurat la constitució espanyola als jutjats de Rubí i ja és jugador comunitari. Una condició que aprofitarà el Mònaco on ja s'ha desplaçat el pibito per signar el seu contracte de cessió per un any sense opció de compra.

El jove jugador argentí va jurar ahir la constitució i va voler dir adéu sense polèmiques després d'un estiu molt mogut. Saviola va donar les gràcies al FC Barcelona per els anys que ha passat aquí, amb l'esperança de poder tornar a final de la temporada. No va voler culpar a ningú de la seva marxa del Barça i tampoc va voler vincular-la a un tema econòmic.

El 'Conejo' marxa doncs amb l'esperança de poder gaudir de més minuts dels que presumiblement podría gaudir al Camp Nou i amb la de poder rendir en un altre club de primera línia. El davanter serà presentat al llarg del matí d'avui com a nou jugador de l'equip de Didier Deschamps.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.