El SantCu femení suma dos empats i dues derrotes als partits de preparació per al curs


  • Comparteix:

Imatge del partit de pretemporada davant el Pallejà / Font: Futfem.cat | Miguel López Mallach

Imatge del partit de pretemporada davant el Pallejà / Font: Futfem.cat | Miguel López Mallach

El Sant Cugat FC femení suma fins ara dos empats i dues derrotes en els quatre enfrontaments que ha disputat per preparar el curs. Les vermell-i-negres, que aquesta temporada estrenen categoria i tècnic, amb Toni Polidano al capdavant de l'equip en el retorn a Preferent, han tingut una pretemporada exigent i aquest diumenge tenen una nova cita, davant la Damm a dos quarts d'una del migdia a la ZEM Jaume Tubau.

Polidano va citar les seves jugadores el 21 d'agost. Durant la primera setmana es van fer jornades amb dobles sessió d'entrenaments, i es van jugar partits davant Espanyol B i Pallejà, tots dos conjunts de Segona Divisió i que van acabar amb derrota vermell-i-negra. El dimecres de la segona setmana de treball el rival, també de la segona categoria del futbol femení estatal, va ser el Levante Las Planas, i el resultat va ser d'empat a zero.

El mateix resultat es va repetir davant el Sant Gabriel B, rival del SantCu a la lliga, en un enfrontament que es va celebrar diumenge passat. El cinquè partit amistós, doncs, aquest diumenge davant la Damm.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.