Un Junior lluitador es veu superat per la major qualitat d'un efectiu Rubí

El Junior encaixa la primera derrota de la temporada com a local (1-4) davant el Rubí a la jornada 2 del grup 3 de Segona Catalana. Els rubinencs s'han avançat amb dos gols a la primera part i després han sabut mantenir l'avantatge. Els santcugatencs han tornat a patir una curta pretemporada i les nombroses baixes.

El Junior s'ha vist sorprès al minut set quan el visitant Vicente Bermúdez ha marcat un golàs de falta que ha servit per posar el 0-1 al marcador. Els rubinencs han dut el pes del partit i a la mitja hora de joc, novament Vicente ha marcat el segon en un ràpid contraatac. El Junior ho ha intentat, però sense encert als metres finals.

A la represa, els rubinencs han sentenciat amb el 0 a 3 obra d'Albert Gurrea. Els santcugatencs han reaccionat en el darrer quart d'hora amb un gol d'Aaron Almansa que ha posat emoció al matx. Els blau-i-negres han vist com l'àrbitre els ha anul·lat un segon gol, molt protestat per la banqueta local. Finalment, un gol de Dani Valero ha certificat l'1 a 4 final.