El SantCu femení mostra ambició amb el nou projecte a Preferent liderat per Toni Polidano


  • Comparteix:

El SantCu tornarà a jugar a Preferent / Font: Miguel López Mallach | Futfem.cat

El SantCu tornarà a jugar a Preferent / Font: Miguel López Mallach | Futfem.cat

El Sant Cugat FC femení estrena aquest diumenge el retorn a Preferent amb un nou projecte liderat per Toni Polidano i farcit d'ambició. La plantilla té set cares noves i ha disputat cinc partits de pretemporada, amb dos empats i tres derrotes, i el primer enfrontament oficial el disputaran davant el Fontsanta-Fatjó. Les vermell-i-negres mantenen l'estructura de joc de l'any passat però han incorporat peces amb experiència a categories més altes.


Els canvis a la plantilla

L'equip de Toni Polidano ha sumat set jugadores al seu projecte: Norma Méndez, portera procedent de l'Espanyol, Ariadna Forment, del Seagull de Badalona, Peke, del Sabadell, Nina Riera, que no tenia equip però que ha passat per conjunts com el Cerdanyola i el Bonaire, entre molts d'altres, Nerea Oñate, també de Cerdanyola, Ana Sarró, del Levante Las Planas, i Matere García, que prové del futbol sala.

Pel que fa les baixes, 'Poli' ja no podrà comptar amb Daniela, Silvia Bertolini i Diana.

Objectius ambiciosos

L'equip tot just aterra a la categoria de Preferent, però segons el seu entrenador s'ha construït un bloc prou competitiu com per no haver de conformar-se només amb la salvació.

Toni Polidano

No ens podem marcar només la fita de la permanència. Hem de ser més ambiciosos, amb la base, els reforços i el compromís.


L'últim enfrontament va acabar amb derrota (1-2) davant la Damm, matx que va donar per tancada una exigent pretemporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.