El Junior vol deixar enrere el mal inici de temporada i sumar els primers punts davant el Fontsanta-Fatjó


  • Comparteix:

El Junior espera sumar els primers punts

El Junior espera sumar els primers punts

El Junior rep aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda el Fontsanta-Fatjó en partit corresponent a la quarta jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els de Hans Schönhöfer necessiten puntuar per deixar enrere la mala dinàmica inicial i l'última posició de la taula. Els de Cornellà de Llobregat volen aprofitar el mal inici dels locals per emportar-se un bon resultat a domicili.

Zero punts, cap victòria, només tres gols a favor i nou en contra. El mal inici de temporada ha condemnat el Junior a l'última plaça de la classificació i l'equip de Hans Schönhöfer necessita puntuar tant si com no si vol començar a escalar posicions. Els blau-i-negres han d'aprofitar la seva condició de locals per deixar enrere la mala dinàmica i un canvi d'actitud passa per assaborir els primers punts del curs.

El Fontsanta-Fatjó, per contra, vol aprofitar el fluix inici dels locals per endur-se una victòria de Sant Cugat. Els de Cornellà han guanyat un partit i n'han perdut dos i encara no saben el que és sumar a domicili. L'equip visitant, per tant, s'enfrontarà a un Junior que posarà tota la carn a la graella amb l'objectiu de sumar els primer punts de la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.