El Junior suma tres punts d'or sobre la botzina davant un lluitador Fontsanta-Fatjó

Imatge del partit al camp del Junior

El Junior de futbol suma els primers punts de la temporada en la victòria (3-2) davant el Fontsanta-Fatjó a la quarta jornada del grup 3 de Segona Catalana. Un primer temps sense gols ha donat pas a una segona part en què tots dos equips s'han destapat i al final els locals han aconseguit el triomf amb una diana de Bartu gairebé a les acaballes.

El primer temps no ha tingut gaire història. Un parell d'ocasions per als visitants i una per al Junior, amb un xut de Bartu que ha sortit desviat a prop del pal. Després del descans, els locals s'han avançat amb un gol de falta d'Àlex, que ha sorprès el porter visitant amb un llançament llunyà. Sense temps gairebé per a la reacció del Fontsanta-Fatjó, Bartu ha fet el segon aprofitant una centrada lateral.

El 2-0 semblava que sentenciava el matx, però els visitants no han abaixat els braços i han aconseguit l'empat a falta de 15 minuts amb dos xuts des de fora l'àrea de Cristian i Fran. Amb l'empat al marcador, els dos conjunts han buscat el gol de la victòria i en un contraatac, novament Bartu ha aconseguit superar el porter amb una rematada de cap perfecta que ha significat els primers tres punts de la temporada pel Junior.

El tècnic dels santcugatencs, Hans Schönhöfer, destaca la importància d'aquest triomf.

Hans Schönhöffer

Molt contents per la victòria que ens allibera de la pressió que teníem fins al moment.

La setmana que ve, el Junior visita l'Espluguenc, líder del grup 3 de Segona Catalana.