Futbol: Cara i creu dels equips santcugatencs de segona regional a la lliga


  • Comparteix:

Sort diversa pels equips de futbol de segona regional. El Júnior continúa líder després de golejar per 6 a 2 al Sant Quirze i la Farga també guanya contra el 25 de Setembre per 3 gols a 1. La creu de la moneda va ser pel Mirasol en perdre 2-0 contra el Barberà, i la Penya Blaugrana Sant Cugat que va caure per un ajustat 2-1 davant el Rubi B

El Junior s'afiança a la primera posició de la classificació del Grup 6 de segona regional després de golejar al Sant Quirze per sis a dos. La primera part va estar dominada totalment pel Sant Quirze, però després del descans el joc dels santcugatencs va ser totalment superior.Els gols d' Edu Puig, i dos més d' Edu Fernández i Carles Lluc han servit per pujar la moral dels jugadors del Junior cara a la pròxima jornada. Gerard Puig, el lliure santcugatenc fa una valoració del partit

Antoni Barrachina

El partit ha sigut complicat tot i el resultat


La Farga se situa a la quarta posició amb 4 punts en guanyar el 25 de Setembre per 3 a 1. La primera part dels santcugatencs va ser molt bona. En canvi, després del descans el partit va donar un gir radical i van ser els rubinencs qui van conduir l' atacat. Els pocs canvis i el cansament dels jugadors van evitar una victoria més amplia com explica l'entrenador de La Farga Antoni Barrachina.

Antoni Barrachina

La segona part ha sigut molt fluixa


La tercera jornada estarà marcada pel derbi santcugatenc que enfrontarà el Júnior i la Penya Blaugrana Sant Cugat. Pel que fa a la resta d'equips el Mirasol s'enfronta al 25 de setembre i la Farga juga contra el Carolinense.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.