El Junior desaprofita dos cops l'avantatge al marcador i no passa de l'empat al camp del cuer, la Gornal


  • Comparteix:

Els santcugatencs no han pogut donar continuïtat al triomf de la setmana passada

Els santcugatencs no han pogut donar continuïtat al triomf de la setmana passada

El Junior no ha passat de l'empat (2-2) aquest dissabte al camp de la UD Gornal, un conjunt que portava sis partits seguits perdent i que ha canviat d'entrenador just abans d'aquest matx. Els santcugatencs han desaprofitat dues vegades l'avantatge al marcador que han donat els gols de Bartu i Meito Kada i han vist com els de l'Hospitalet aconseguien la igualada final al minut 81. El Junior no pot donar continuïtat al triomf de la setmana passada i es manté a la tretzena posició del grup 3 de Segona Catalana amb 16 punts.

L'efecte d'Agustí Duran com a nou tècnic de la Gornal s'ha notat, i el conjunt local ha plantat cara als santcugatencs, que s'han avançat poc abans del descans mitjançant David Bartumeus. A la represa, Carlos Gutiérrez ha igualat el marcador per als locals, però just després, Meito Kada tornava a posar per davant el Junior amb l'1-2.

Encara amb més de mitja hora de joc per disputar-se, els santcugatencs no ha estat capaç de tancar el partit i la Gornal s'ha anat creient les seves opcions fins que, a deu minuts pel final, Cristóbal Atienza ha fet un autèntic golàs de volea per situar l'empat definitiu al marcador.

El tècnic del Junior, Hans Schönhöfer, lamenta les baixes i la manca de profunditat de la plantilla i espera incorporar més efectius aprofitant l'aturada nadalenca.

Hans Schönhöfer

Comptàvem amb sumar aquests punts al camp del cuer, era una bona oportunitat. Intentem recuperar gent i incorporar algú perquè anem molt justets de plantilla i quan tens gent important lesionada es nota.


La setmana que ve, els blau-i-negres reben el Prat B, un rival directe per allunyar-se de la zona baixa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.