El Junior acull aquest dissabte el projecte solidari 'Cap nen sense pilota', amb inscripcions encara obertes


  • Comparteix:

Aleix Giol, a l'esquerra, és l'impulsor del projecte / Foto: Aleix Giol

Aleix Giol, a l'esquerra, és l'impulsor del projecte / Foto: Aleix Giol

El Junior acull aquest dissabte al matí el projecte solidari 'Cap nen sense pilota', que organitza l'entrenador del club Aleix Giol i que ja té un centenar d'inscrits a l'espera de tots els que s'animin a última hora. Matinal de futbol a canvi dels 18 euros d'inscripció, uns diners que aniran destinats a parts iguals a la investigació del càncer infantil de l'Hospital Sant Joan de Deu i al Campus Sant Cugat Índia.

La iniciativa compta també amb donacions de particulars i aportacions d'una trentena d'empreses col·laboradores, i les inscripcions estan obertes fins just abans de l'inici de l'activitat aquest dissabte a dos quarts de nou del matí.

Aleix Giol va iniciar aquest projecte fa dos anys al Cercle Sabadellès, on era el coordinador de la secció de futbol, i després de fitxar pel Junior aquesta temporada, ha traslladat a Sant Cugat la tercera edició. Entre dos quarts de nou del matí i dos quarts d'una del migdia, els nens i nenes d'entre 5 i 16 anys podran aprofundir en la tècnica futbolística amb xuts de falta, llançaments de penal, 1 contra 1, vaselines, volea i circuit de finalització.

Tots els participants esmorzaran i rebran una samarreta del projecte, una pilota gentilesa de Danone i una gorra de Kawasaki, a banda d'optar a sortejos d'altres productes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.