El Junior cerca al camp del Marianao Poblet l'estabilitat que ha demanat per any nou


  • Comparteix:

El Junior inaugura el 2018 davant el Sant Quirze

El Junior inaugura el 2018 davant el Sant Quirze

El Junior vol retrobar-se amb la regularitat en el triomf del tram inicial de temporada en un 2018 que comença al camp del Marianao Poblet, novè classificat del grup 3 de Segona Catalana, aquest diumenge a les sis de la tarda. Hans Schönhöfer segueix demanant uns reforços que són complicats de materialitzar, així que l'equip seguirà rendint amb una plantilla curta que ha de fer un esforç per allunyar-se de la zona baixa de la classificació.

A aquestes alçades del curs, quan encara resten dos partits per al final de la primera volta, el Junior les ha vist quasi bé de tots els colors. De passar a perdre els tres primers partits a vèncer els quatre següents, per tornar a sumar tres ensopegades consecutives i entrar en una dinàmica en què no ha fet dos resultats iguals. Per tot plegat, els blau-i-negres cerquen inaugurar l'any amb un triomf que els alleugereixi davant un Marianao que, segons Schönhöfer, apostarà pel joc directe.

Hans Schönhöfer

Un partit de no massa control, perquè és un equip que busca que no hi hagi massa continuïtat en el joc.


Això sí, el tècnic ha assegurat que l'aturada per vacances nadalenques ha anat d'allò més bé a l'equip per recuperar alguns jugadors tocats, tot i que ha confirmat la dolorosa baixa per la resta de la temporada d'Aaron, que s'haurà d'operar de l'espatlla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.