El Sant Cugat FC femení tampoc no pot amb el Sant Gabriel B i suma sis partits sense vèncer

La falta d'encert de cara a porteria ha tornat a penalitzar les santcugatenques

El Sant Cugat FC femení perd (1-0) al camp del Sant Gabriel B en el primer partit de l'any a Preferent i allarga la ratxa sense vèncer a sis jornades. Sonia Perlaza ha aprofitat una errada de les santcugatenques en la sortida de pilota per avançar les locals al minut 25. A la segona part les vermell-i-negres han generat més ocasions que el rival però novament la manca de gol les ha deixat sense recompensa. El SantCu continua perdent llocs a la taula i ara és vuitè amb 16 punts.

La primera meitat ha estat equilibrada, però el Sant Gabriel ha aconseguit trencar la igualada al marcador després d'un error important en la primera fase de construcció de la defensa santcugatenca. A la segona meitat, el SantCu ha dominat la possessió i ha pogut generar més perill ofensiu, però les vermell-i-negres no han estat encertades de cara a porteria, com ja és habitual aquesta temporada.

Malgrat la derrota, el tècnic, Toni Polidano, insisteix que el joc de l'equip mereix més punts dels que està sumant darrerament.

Toni Polidano

L'equip té molts menys punts del que el joc ofereix. Estem jugant millor que a la primera part de la competició però els resultats no arriben.

La setmana que ve, les santcugatenques reben la Secció Esportiva AEM, que està just per sobre a la classificació però empatada a punts.