El Sant Cugat FC estrena l'era Joan Garcia al camp del Mollet amb la permanència entre cella i cella


  • Comparteix:

Els santcugatencs tenen problemes de cara a porteria i només han fet 17 gols aquesta temporada

Els santcugatencs tenen problemes de cara a porteria i només han fet 17 gols aquesta temporada

El Sant Cugat FC visita aquest diumenge a les dotze del migdia el camp del Mollet, el quart per la cua, en partit corresponent a la 19a jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Joan Garcia agafa les regnes de l'equip després de l'adéu de Lluís Macià amb un objectiu molt clar, la permanència. Els vermell-i-negres estan en places de descens, concretament penúltims amb 16 punts, a tres de la salvació.

Garcia ha agafat un equip tocat i quasi bé enfonsat. El SantCu només ha guanyat quatre partits en tota la temporada i és un dels equips menys golejadors amb 17 dianes. Els santcugatencs, a més, arrosseguen una dinàmica negativa de quatre jornades sense guanyar i han de despertar ja si volen capgirar la situació i començar a fer mèrits per mantenir la categoria.

Els santcugatencs són a tres punts de la salvació, i precisament la primera plaça de permanència l'ocupa el rival d'aquesta jornada, el Mollet. L'equip molletà és en caiguda lliure i arriba a la cita en una situació compromesa després d'haver perdut els últims cinc partits que ha disputat. El partit de la primera volta va caure a favor dels santcugatencs, que es van imposar per 2 a 0.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.