El Junior surt escaldat de la seva visita a Rubí i s'emporta una maneta


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior cau golejat (5-0) en la seva visita a la UE Rubí a la dinovena jornada del grup 3 de Segona Catalana. Un gol matiner dels locals en el primer minut de joc ha fet anar a remolc un Junior que a la mitja part ja perdia per 2 a 0 i ha acabat claudicant per un contundent 5 a 0.

La visita al camp del Rubí ha sortit cara per al Junior, que ha vist com els rubinencs anotaven fins a un total de cinc gols contra un desdibuixat conjunt santcugatenc, que ha rebut el primer gol en el minut 1 per obra d'Óscar Uroz. Abans del descans Carlos Lumbreras ha fet el segon, i a la represa, Óscar Uroz, Daniel Valero i de nou Carlos Lumbreras, han deixat vist per sentència un partit per oblidar del Junior.

Amb la derrota, els blau-i-negre es queden cinquens per la cua amb 21 punts. La setmana que ve els santcugatencs reben la visita de l'Atlètic Vilafranca, rival directe en la lluita per la permanència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.