El Sant Cugat FC vol capgirar la mala dinàmica davant d'un San Juan de Montcada enratxat


  • Comparteix:

Els santcugatencs només han fet 19 gols en 20 jornades

Els santcugatencs només han fet 19 gols en 20 jornades

El Sant Cugat FC rep aquest dissabte quan faltin cinc minuts per un quart de set de la tarda el San Juan de Montcada, el setè classificat, amb l'obligació de retornar al camí del triomf i trencar amb la mala dinàmica de cinc jornades sense guanyar. Els santcugatencs volen fer de la ZEM Jaume Tubau un fortí per assegurar la permanència durant la segona volta de campionat. L'equip entrenat per Joan Garcia és penúltim al grup 1 de Primera Catalana de futbol amb 17 punts, a tres de la permanència.

El SantCu es va quedar amb la mel als llavis en el primer partit de l'era Garcia. El Mollet va esgarrapar un punt d'un partit on els santcugatencs ho tenien tot de cara per guanyar i els vermell-i-negres sumen tres empats i dues derrotes en les últimes cinc jornades. L'equip, per tant, ha de capgirar la dinàmica si vol certificar la continuïtat al grup 1 de Primera Catalana.

El San Juan de Montcada arriba a la cita en un moment dolç i serà un os dur de rossegar. Els montcadencs encadenen quatre victòries consecutives, la seva millor ratxa de la temporada, i volen aprofitar el vent de cua per superar un SantCu en hores baixes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.