La Penya Blaugrana Sant Cugat es juga l'ascens a Tercera Catalana a Matadepera


  • Comparteix:

La Penya Blaugrana Sant Cugat, a punt per a l'ascens / Font: Cedida

La Penya Blaugrana Sant Cugat, a punt per a l'ascens / Font: Cedida

La Penya Blaugrana Sant Cugat es juga l'ascens a Tercera Catalana aquest dissabte a dos quarts de sis davant el Matadepera B en una penúltima jornada del grup 13 de Quarta Catalana que és a caixa o faixa. Els santcugatencs acabaran campions de lliga i pujaran a Tercera si empaten o vencen un equip matadeperenc que és segon classificat, cinc punts per darrere menys però un partit menys. Els de Jordi Tirado només han perdut quatre enfrontaments aquesta temporada.

Sant Cugat pot tenir un nou equip a Tercera Catalana la temporada que ve, i això depèn d'un sol partit: el que disputarà la Penya Blaugrana aquest dissabte davant el filial del Matadepera. Després d'un curs de gran mèrit tot i perdre els dos primers enfrontaments, els de Tirado han arribat a l'última jornada amb tot de cara per proclamar-se campions: només necessiten un empat per fer-ho, i si no ho aconsegueixen encara tindrien possibilitats.

Això és pel fet que la Penya Blaugrana descans a l'última jornada, així que tot i caure aquest dissabte, si el Matadepera B punxa davant les Fonts d'aquí una setmana també ascendiria l'equip santcugatenc. Si no, acabaria segon i hauria de fer la promoció. Ara bé, en aquest cas els de Tirado també haurien d'estar atents als resultats del Maurina Egara, que encara té opcions matemàtiques de ser segon classificat.

En qualsevol cas, el jugador de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Adri Tirado, assegura que el partit de Matadepera serà molt complicat.

Adrià Tirado

Serà un partit molt dur, molt complicat. Ells també es juguen guanyar la lliga. Qui baixi la intensitat serà qui perdi.


Els santcugatencs tenen fins ara un balanç de 20 victòries en 27 partits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.