El Junior rep una Gornal descendira amb l'objectiu d'allunyar-se una mica més del descens


  • Comparteix:

El Junior intentarà tornar a sumar

El Junior intentarà tornar a sumar

El Junior FC rep aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda una Gornal que ja ha descendit del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs, tretzens amb 35 punts, es troben al llindar del descens i esperen agafar una mica més de marge respecte la zona perillosa quan resten quatre jornades per al final del curs. Els de Jordi López intentaran mantenir la bona forma a casa, on han guanyat en les tres ocasions anteriors.

López arriba al partit número vuit aquest cap de setmana a la banqueta del primer equip blau-i-negre, i de moment està obtenint un rendiment prou vàlid com per salvar l'equip. Si bé és cert que a les quatre primeres jornades com a tècnic no havia sumat cap derrota i de les tres anteriors n'ha perdut dos, els números globals són bons, i aquesta jornada es poden encara eixamplar: davant tindran una Gornal que ja no s'hi juga res i que només ha guanyat tres partits en tota la temporada.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.