El Sant Cugat FC inicia una nova temporada a Primera Catalana amb il·lusió contra el Llagostera B


  • Comparteix:

Imatge dels integrants del primer equip del Sant Cugat FC

Imatge dels integrants del primer equip del Sant Cugat FC

El Sant Cugat FC inicia oficialment la temporada amb la visita a la UE Llagostera B a la primera jornada del grup 1 de Primera Catalana aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre. Una estrena per a l'equip d'un Joan Garcia que han incorporat fins a 13 cares noves a un planter on continuen nou jugadors dels que van aconseguir la permanència la temporada passada.

Arriba l'hora de la veritat per a una Sant Cugat FC que comença la seva tercera temporada consecutiva a Primera Catalana. Després d'un curs passat amb un inici fluix, amb canvi de tècnic i on es va patir fins a la darrera jornada per aconseguir la permanència, els vermell-i-negres volen començar sumant des del primer partit, tot i que arriben a Llagostera sense conèixer la victòria en els cinc amistosos que han disputat aquesta pretemporada. Han sumat dos empats i tres derrotes.

Davant tenen un sempre complicat Llagostera B, un filial que la temporada passada va endosar la derrota més contundent de la temporada als santcugatencs (6-1), en una de les tres ensopegades que va patir el nou cos tècnic en els 16 partits que va dirigir i que van portar el SantCu a la permanència.

L'equip vermell-i-negre no podrà comptar amb els lesionats Unai, Vega, Omar i els sancionats Turu i Naufal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.