L'Atlètic Junior continua amb bon peu i s'endú la victòria davant la Juve Ribetana

Els blau-i-negres, invictes després de tres jornades, escala fins la segona posició empatat amb el Martorell i l'Atlètic Prat Delta

L'Atlètic Junior segueix invicte a la competició

L'Atlètic Junior remonta un 2 a 0 en contra i guanya a la Joventut Ribetana (2-5) a la tercera jornada de Segona Catalana i segueix invicte amb set punts a la classificació. Els blau-i-negres, que han marxat als vestuaris amb un resultat de 2 a 2 a la primera part, han desplegat un futbol més ofensiu a la represa i s'han endut els tres punts a domicili. Amb aquesta victòria, l'Atlètic Junior es col·loca segon empatat a punts amb el Martorell i l'Atlètic Prat Delta.

Primera mitja hora complicada pels blau-i-negres, que han vist com els locals els hi marcaven dos gols en menys de deu minuts. Els de Jordi López , però, han aconseguit donar la volta al marcador abans de marxar al vestuari amb dos gols de Ruy Gama, un al 35 i l'altre al 43 de penal.

Tot i l'empenta dels visitants, no ha estat fins al minut 80 que Aaron Almansa ha donat finalment la volta al marcador i ha posat el 2 a 3 a favor del santcugatencs. Dos minuts més tard, Roy Gama ha completat el 'hat-trick' i a les acaballes del partit, Pablo Alonso ha sentenciat el duel amb el definitiu 2 a 5 al minut 89.

L'Atlètic Junior rep a casa el Molins de Rei a la quarta jornada de la competició.