El Sant Cugat FC salva un punt in extremis davant el CE Banyoles


  • Comparteix:

El Sant Cugat FC empata (2-2) davant el CE Banyoles a la sisena jornada del grup 1 de Primera Catalana. Un gol en el temps afegit ha salvat un punt per als santcugatencs que a falta de mitja hora perdia per 0 a 2. Els canvis introduïts pel Sant Cugat han revolucionat el matx i han contribuït a sumar així la quarta jornada consecutiva sense conèixer la derrota, amb gols de Mauri i Badre.

El millor del partit per als vermell-i-negres ha estat el punt sumat i la imatge del darrers minuts amb una gran reacció que ha servit per aconseguir l'empat. En el primer temps el joc ha estat molt travat i només el Banyoles ha aconseguit trenar jugades que han acabat amb perill. La defensa santcugatenca ha tret una pilota sota pals i en una altra jugada Gabri ha aturat un clar mà a mà. Gairebé a les acaballes, Eric Gispert ha sorprès a la defensa santcugatenca entrant des de darrera per rematar a gol una pilota centrada des de l'esquerra.

En el segon temps la situació no ha millorat per al SantCu, que tot i anar per darrera, no arribava amb perill a la porteria del Banyoles. El conjunt del Pla de l'Estany ha aprofitat una imprecisió en la sortida de bola per fer el segon marcant Henry a plaer una centrada per banda dreta. Amb el 0 a 2, el conjunt local ha mogut la banqueta i l'entrada d'homes com Badre i Oriol Fernández ha servit per arribar amb perill a la porteria visitant. Després de varies ocasions per marcar, ha estat Mauri qui ha retallat distàncies rematant en segona jugada un córner. Un gol que ha donat ales als santcugatencs que s'han llençat a l'atac en busca de l'empat, i malgrat disposar de varies ocasions no ha estat fins gairebé el final quan de nou en un córner, Badre ha ficat la cama per enviar dins de porteria un xut de Pablo que s'havia anat al pal. Una diana que ha suposat l'empat i que el conjunt vermell-i-negre sumi una jornada més sense conèixer la derrota.

La setmana següent els santcugatencs visiten el FC Argentona, equip de la part baixa. Els de Joan Garcia sumen 11 punts.




Oriol Fernández

El gol en el 45 ens ha fet mal i amb el 0 a 2 era complicat. Gràcies a que tenim un equip molt complet hem pogut empatar i inclús crec que podríem haver aconseguit el triomf.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.