El femení del Sant Cugat FC perd contra el AEM-B el primer partit de la temporada

Les vermell-i-negres no han pogut allargar la seva ratxa de victòries consecutives

Imatge d'arxiu

El femení del Sant Cugat FC perd contra el AEM-B de Lleida (4-1) i suma la primera derrota de la temporada després d'encadenar tres victòries en els primers tres partits de Preferent. Les de Tono Cadevall, que han vist com les rivals s'avançaven al primer minut de joc, no han pogut fer front al joc ofensiu de l'AEM. Les vermell-i-negres han marxat als vestuaris al descans amb un resultat desfavorable de 3 gols a 1, i a la represa, en comptes de donar la volta al marcador, han vist com les rivals han marcat el quart i definitu gol que ha acabat per sentenciar el partit.

Pitjor inici de partit possible per les santcugatenques, que han rebut el primer gol just començar el partit i que ha marcat la dinàmica durant tota la primera part. Vint minuts més tard, Habbouche ha firmat el 2 a 0 i a les acaballes del primer temps, Meritxell Farre ha sentenciat el duel amb el tercer gol a favor de les locals. A tres minuts abans del 45, Ariadna Forment ha retallat distàncies.

A la segona meitat, les santcugatenques no s'han pogut imposar a les seves rivals, que han defensat el marcador amb solvència. Al minut 86, Ona Baradad ha posat el 4 a 1 final.

El tècnic de les vermell-i-negres, Tono Cadevall, ha explicat a Cugat.cat que espera que 'només sigui un entrebanc' i que 'és millor tenir-lo ara quan encara queda molta lliga per endavant'.

El Sant Cugat rep a casa a la cinquena jornada el Sant Gabriel.

tono cadevall

Esperem que sigui només un dia dolent. Al final, millor que sigui ara quan encara tenim molt marge de millora.