El SantCu empata al camp de l'Argentona i continua a la part alta de la taula

El Sant Cugat FC ha empatat (1-1) al camp de l'Argentona a la jornada 7 del grup 1 de la Primera Catalana de futbol. Els vermell-i-negres s'han refet del gol inicial dels locals a través de Coca al miunut 24, però Badre al minut 25 ha establert l'empat. El matx ha estat molt igualat amb ocasions clares per a tots els dos equips, tot i que el porter vermell-i-negre, Gabri Padrós, ha salvat un u contra u en el darrer minut de matx. Els santcugatencs sumen cinc jornades sense perdre i ocupen la sisena posició.

El Sant Cugat FC ha empatat (1-1) al camp de l'Argentona a la jornada 7 del grup 1 de la Primera Catalana de futbol. Tots dos equips s'han buidat al terreny de joc des del primer minut de joc. Els locals s'han avançat en aquesta falta lateral mal defensada pels vermell-i-negres que Coca ha enviat al fons de la xarxa. Poc ha durat l'alegria als locals quan després d'una jugada molt ben trenada per als santcugatencs, el davanter Badre establia l'empat amb aquesta rematada. Els vermell-i-negres han seguit insistint i han reclamat molt aquesta jugada on Badre es desestabilitzat quan anava a rematar. Amb l'empat a un s'ha arribat al descans.

A la represa, tots dos equips han estat molt ordenats amb un SantCu dominador de la pilota i un Argentona esperant la seva oportunitat. Patrick en aquesta falta ha tingut el triomf, però els locals també han pogut guanyar després d'aquesta espectacular aturada del porter Gabri en aquest u contra u amb el davanter de l'Argentona. Un punt sumat per als de Joan Garcia que es consoliden a la part alta i sumen cinc jornades sense perdre.

Els vermell-i-negres rebran dissabte que ve la visita del Can Vidalet, conjunt de la part alta de la taula.

Gabri Padrós

Em quedo amb la reacció de l'equip que ha sabut reaccionar després d'encaixar el primer gol. S'ha de fer bo aquest punt la setmana que ve a casa.