El Valldoreix planta cara però no pot superar el líder, el totpoderós Mataró


  • Comparteix:

L'onze inicial del Valldoreix davant el Mataró / Font: Valldoreix CF

L'onze inicial del Valldoreix davant el Mataró / Font: Valldoreix CF

El Valldoreix perd (1-3) davant el Mataró a la vuitena jornada del grup 2 de la Segona Catalana de futbol. Els valldoreixencs han plantat cara davant del líder durant tot el matx, però els mataronins han demostrat el seu potencial ofensiu. Els de Jose Vargas continuen sense guanyar com a locals.

El Mataró s'ha adaptat ràpid al camp de Vallvidrera i al minut 34 Ismael Aguilar ha inaugurat el marcador. Amb aquest avantatge visitant s'ha arribat al descans. A la represa, els valldoreixencs han empatat a través de Carlos Belmar al minut 54. El matx s'ha obert per a tots dos equips, però els visitants han tret l'ofici i l'experiència en dues jugades. Primer, Antonio Muñoz al minut 73 ha avançat als visitants i quan el Valldoreix gaudia de les millors ocasions per l'empat, ha patit una expulsió molt rigurosa. Aprofitant la superioritat numèrica, el jugador visitant Kiko Parcerisas al 85 ha sentenciat.

El Valldoreix afronta un matx vital aquest diumenge al camp del Mollet que suma vuit punts, els mateixos que els verd-i-blancs.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.