L'Atlètic Junior esgarrapa un punt al minut 89 al camp de l'Atlètic Vilafranca


  • Comparteix:

L'Atlètic Junior ha sumat un punt a Vilafranca

L'Atlètic Junior ha sumat un punt a Vilafranca

L'Atlètic Junior ha empatat (2-2) al camp de l'Atlètic Vilafranca a l'onzena jornada del grup 3 de la Segona Catalana de futbol. Els santcugatencs han sumat un punt gràcies a un gol de Carlos Esteban al minut 89. Els de Jordi López es mantenen la tercera posició a la taula.

L'Atlètic Junior ha iniciat de manera immillorable el matx quan Joan Garriga ha marcat el 0 a 1 al minut 10. Els locals han despertat ràpidament i Victor Fernández ha empatat al minut 16. Amb empat a 1 s'ha arribat al descans. A la represa, Martí de Castro ha fet el segon a la mitja hora de joc. A les acaballes del matx, Carlos Esteban ha assolit l'empat.

Amb l'empat, els santcugatencs es mantenen en la tercera posició de la taula però veuen com l'Atlètic Sant Just, el líder, s'escapa. La setmana vinent, l'Atlètic Junior es veurà les cares amb el Martorell, el segon classificat amb un punt més que els homes de Jordi López.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.