El Sant Cugat FC es mostra molt pràctic en el triomf davant el San Juan de Montcada


  • Comparteix:

El Sant Cugat FC supera (3-1) el San Juan de Montcada a la jornada 20 del grup 1 de Primera Catalana. Els santcugatencs han fet un futbol molt pràctic i sense gaire brillantor, s'han imposat al cuer amb dos gols de Naoufal El Ghrim i un d'Adri Arenas, sumant així el segon triomf consecutiu.

El joc ha estat molt imprecís durant el primer temps, i fins i tots els visitants, molt necessitats de punts han arribat més a la porteria santcugatenca. Malgrat aquesta dada, els locals s'han avançat amb un gol de cap d'Adri Arenas en una centrada lateral. Un gol que ha arribat molt d'hora i que ha despertat als visitants, que han tingut algunes ocasions per buscar un empat que finalment també ha arribat de cap, mitjançant Javi Ruiz. Però gairebé de manera consecutiva, de nou els de Sant Cugat s'han posat per davant. Una pilota a la banda dreta que ha sortit a refusar el porter visitant l'ha pressionat Mauri Alfarás fins robar-la i servir a Naoufal El Ghrim perquè fes a plaer el 2 a 1 amb un xut ras. De nou els locals es mostraven molt efectius davant un San Juan de Montcada molt voluntariós.

En el segon temps els santcugatencs s'han dedicat a controlar el joc davant un conjunt visitant que ha inquietat menys la porteria de Gabri. La sentencia ha arribat amb un gran gol de Naoufal El Ghrim, que ha marcat amb un fort xut de fora de l'àrea. Amb aquesta diana el matx s'ha acabat, amb un Sant Cugat que s'ha serenat i ha intentat tenir més la pilota i un San Juan de Montcada que ho ha intentat de manera estèril fins el final. En els darrers minuts ha debutat el central del Sant Cugat FC 'B' Sergi Jimènez.

Amb el triomf, els santcugatencs sumen 28 punts i són setens i la setmana que ve visiten el Tona.




Joel Fernández

Hem sortit bé i en els primers minuts hem portat el nostre ritme i on volíem el partit. Després ens ha influït el seu ritme, però després hem tornat a ser nosaltres mateixos i el partit ha acabat amb victòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.