El Valldoreix FC encadena el segon triomf seguit i agafa encara més marge respecte el descens

Imatge d'arxiu d'un partit d'aquesta temporada / Font: Valldoreix FC

El Valldoreix FC torna a guanyar a domicili dos mesos després i agafa encara més marge a un descens del grup 3 de Segona Catalana que pot acabar a 10 punts de distància aquesta jornada. Els valldoreixencs han superat (1-3) l'Atlètic Sant Pol amb un nom clau: el de Víctor Pizarro, que ha revolucionat el partit sortint des de la banqueta després que els locals s'avancessin primer. Pizarro ha provocat el penal de l'empat i ha fet un golàs amb l'1 a 2. Cortiles ha posat la cirereta amb el tercer.

El Valldoreix segueix amb la ferma dinàmica que l'ha dut a encadenar cinc jornades sense perdre i dos triomfs seguits, un rendiment que el va allunyant cada vegada més de la zona de descens. La victòria d'aquesta jornada, a més, ha aprofundit en una difícil ferida de l'Atlètic Sant Pol, que amb la d'aquest cap de setmana suma ja set derrotes consecutives. I tot plegat, amb els del Maresme havent-se posat primer per davant en el marcador, i és que després d'una primera part igualada però amb més domini local, els maresmencs s'han avançat en una jugada farcida de refusos mitjançant Bryan Garcia.

Ara bé, el 'Valldu' no li ha perdut la cara al partit, i l'entrada al minut 67 de Víctor Pizarro ha estat providencial: cinc minuts després d'aparèixer al terreny de joc ha provocat un penal que ha transformat Jacobo, i només set minuts més tard, al 79, ha acabat de girar el partit amb un gran xut des de fora l'àrea davant del qual Oriol Mestres, porter local, no ha pogut fer res. Els valldoreixencs han patit però han sabut mantenir el resultat, ben endreçats darrere, i han finiquitat el matx amb un contraatac que ha resolt Mario Cortiles amb l'1 a 3.

'Estem contents, feliços, quan un equip així se t'avança en el marcador creus que serà el dia en què guanyaran i tallaran la seva mala ratxa', ha asseverat el tècnic del Valldoreix, José Vargas, que veu com el seu equip agafa encara més aire respecte el descens i escala fins la novena plaça quan resten 11 jornades per al final de la lliga.

Jose Vargas

Tothom content i feliç. Sabíem que era un equip que duia 10 jornades sense guanyar, i quan se t'avancen el primer que penses és que és el dia que guanyaran ells.