L'Atlètic Junior cau golejat al camp del segon classificat, el Martorell


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Atlètic Junior ha perdut (4-1) al camp del Martorell a la jornada 29 del grup 3 de la Segona Catalana de futbol. Els blau-i-negres s'han vist superats àmpliament i a la primera mitja hora han encaixat tres gols que han deixat el vist gairebé sentenciat. Els de Jordi López han sumat tres punts dels darrers 21 i ocupen la vuitena plaça amb 44 punts.

L'Atlètic Junior ha arribat al matx curt d'efectius amb només 14 jugadors. El Martorell ha sortit molt endollat conscient del triomf per apropar-se a només dos punts del líder, el Martorell. Abde, al minut vuit, Albert Serrats, al 12, i Sergi Fernández, al 31, han decantat la balança a favor dels martorellencs. A la represa, novament Abde ha marcat el quart. Carlos Esteban ha fet el gol de l'honor. Els blau-i-negres tornaran a la competició d'aquí a 15 dies quan rebran la Penya Màlaga, avantpenúltim classificat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.