Un Atlètic Junior feble defensivament cau al camp del San Mauro


  • Comparteix:

L'Atlètic Junior ha perdut al camp del San Mauro / Font: Cugat.cat

L'Atlètic Junior ha perdut al camp del San Mauro / Font: Cugat.cat

L'Atlètic Junior perd (5-3) al camp del San Mauro a la jornada 31 del grup 3 de la Segona Catalana de futbol i ocupa la setena plaça. Els de Jordi López han encaixat un 2 a 0 en els primers quatre minuts de joc i sempre han anat a remolc d'un conjunt igualadí que lluita per la permanència a la categoria.

Primera mitja hora per oblidar de l'Atlètic Junior al camp del San Mauro on ha encaixat un parcial de 4 a 1 en 28 minuts que pràcticament han deixat vist per sentència el matx. Carles Guell i Ivo Luque han posat el 2 a 0 en quatre minuts, però Aaron Almansa ha retallat diferències. Novament Ivo Luque i Carles Guell han establert el 4 a 1. Sergio Beas ha maquillat el marcador amb el 4 a 2 abans d'arribar al descans. A la represa, Pablo Alonso ha posat el 4 a 3 al marcador al minut 55, però de nou Carles Guell ha marcat el cinquè per als locals i s'ha convertit en el trigolejador del matx. Els blau-i-negres rebran la propera jornada la Fontsanta, rival de mitja taula.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.