L'Atlètic Junior inaugura la temporada amb una derrota per la mínima davant el Bellvitge

Onze inicial de l'Atlètic Junior davant el Bellvitge / Font: Futbol Junior

L'Atlètic Junior ha iniciat el curs amb una ensopegada (1-2) davant el Bellvitge a la primera jornada del grup 3 de la Segona Catalana de futbol. Els d'Alberto Morales s'han avançat de penal a través de Bartu al minut 6, però els visitants han capgirat el marcador amb gols de Ramzi i Joel Paredes. El blau-i-negres visitaran la propera jornada el camp de l'Almeda, conjunt recent ascendit.

Els blau-i-negres han iniciat amb bon peu el partit després que Bartu inaugurés el marcador des del punt fatídic al minut 6, però els visitants han igualat al minut 30 através de Ramzi. El primer temps ha acabat amb empat a un gol. A la represa, Joel Paredes en el primer quart d'hora del segon temps ha posat l'1a 2 en el marcador i que seria el marcador definitiu.