El SantCu perd el primer partit de la temporada a Sant Andreu i segueix pecant de falta de punteria

Els vermell-i-negres no han aprofitat les seves ocasions als metres finals


  • Comparteix:

Arnau Benet, en acció / Font: SantCu

Arnau Benet, en acció / Font: SantCu

El Sant Cugat FC ha perdut (2-1) el primer partit de la temporada al camp del Sant Andreu de la Barca a la jornada 5 del grup 3 de la Segona Catalana de futbol. Els vermell-i-negres han patit en els primers 30 minuts, però després s'han fet amb les regnes del matx i han errat ocasions clares per capgirar el marcador. Els santcugatencs són setens i dissabte afrontaran el derbi davant el Valldoreix.

El SantCu ha perdut una bona ocasió per retallar distàncies amb el líder, un Sant Andreu de la Barca, que suma set punts més que els vermell-i-negres. Un partit que s'ha posat de cara per als locals amb gol de Ramon Fernández al minut 20. A partir d'aquest instant el SantCu ha passat a dominar el matx i Marc Arnau ha establert l'empat al minut 40.

La gerra d'aigua freda per als santcugatencs ha arribat en un córner que ha culminat Uri Serra. A la represa, ocasions clares per al SantCu que ha errat repetidament i sense encert de cara al gol. El segon entrenador, Nelson Ocampo, lamenta la poca determinació dels de Joan Garcia per finalitzar les jugades.




Nelson Ocampo

Necessitem finalizar les accions per sumar victòries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.