Un gol a l'últim minut deixa el Junior sense els tres punts al camp de l'Atlètic Vilafranca

Els blau-i-negres empaten a 2 per culpa d'una diana al minut 89

Fotografia d'arxiu / Autor: Cugat Mèdia

L'Atlètic Junior treu un empat (2-2) de la seva visita al camp de l'Atlètic Vilafranca. Un gol al minut 89 ha equilibrat el marcador i ha deixat els blau-i-negres amb la mel als llavis. Abans d'això, el Junior havia estat capaç de capgirar en dos minuts l'1-0 inicial del Vilafranca. Les dues dianes de David Bartumeus i José López al minut 76 i 77, respectivament, han estat neutralitzades pel gol dels penedesencs a les acaballes del partit. Amb aquest resultat, el Junior encadena cuatre partits sense conèixer la victòria i se situa dotzè a la classificació del grup 3 de la Segona Catalana de futbol. Els blau-i-negres s'enfrontaran el proper cap de setmana contra el Can Buxeres, que va penúltim a la lliga.