El SantCu, el Gandesa, el Guíxols i el Sant Pol, equips menys golejats de Segona Catalana

El SantCu ha encaixat nou gols en 13 partits i lidera el rànquing d'equip menys golejat de Segona


  • Comparteix:

El SantCu continua amb una molt bona solidesa defensiva / Font: Sant Cugat FC

El SantCu continua amb una molt bona solidesa defensiva / Font: Sant Cugat FC

El Sant Cugat Futbol Club només ha encaixat 9 gols en 13 jornades al grup 3 de Segona Catalana i és juntament amb el Gandesa, el Guíxols i el Sant Pol, que tenen el mateix registre defensiu, els equips menys golejats dels sis grups de la categoria. Els vermell-i-negres han mantingut 7 vegades la porteria a 0 dels 13 partits disputats. Els de Joan Garcia són segons amb 29 punts, a un sol del líder, el Sitges. Els santcugatencs tornen a la competició d'aquí a 15 dies rebent el san Mauro, penúltim classificat.

Xifra destacada

Dels 108 equips que militen a la Segona Catalana repartits en sis grups segons la zona geogràfica. El SantCu és l'equip menys golejat del grup 3 amb 9 gols i el millor de tota la categoria juntament amb el Guíxols, al grup 1, el Sant Pol, grup 2, el Gandesa, al 6, que mantenen el mateix coeficient defensiu que els vermell-i-negres. La solidesa defensiva dels vermells-i-negres és un dels trets identitaris de l'equip que ha estat capaç de mantenir a zero la seva porteria en set partits.

Canvi de xip

El SantCu ha encadenat set victòries consecutives i cinc d'aquestes amb la porteria a zero. El canvi de sistema defensiu ha estat un dels canvis més significatius i que han ajudat l'equip a millorar els resultats del tram inicial de temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.