La Festa de l'Esport per la Infància torna a impulsar la pràctica esportiva entre els més petits

La jornada, organitzada per la Penya Blaugrana de Sant Cugat, ha aplegat a 16 equips de 7 escoles de la ciutat


  • Comparteix:

Participació destacada en l'11a edició de la Festa de l'Esport per la Infància. Malgrat que la pluja ha marcat gran part de la jornada, la ZEM de Can Magí ha tornat a acollir el torneig de futbol 7 on les escoles de Sant Cugat, Collserola, Avenç, Pi d'En Xandri, Pins del Vallès, Gerbert d'Orlach, L'Olivera i Ferran i Clua han competit amb 16 equips de tres categories diferents. Guanyar o perdre no tenia tanta importància en un dia on es volia fomentar la pràctica esportiva entre la canalla, i any rere any, la Penya Blaugrana de Sant Cugat hi torna a apostar.

Els assistents han pogut gaudir d'una exhibició a càrrec del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat que ha impressionat als infants, pares i mares, sorpresos dels balls que han realitzat sobre la gespa del camp de futbol. Tot i els ruixats, des de la Penya Blaugrana, organitzadors de la Festa de l'Esport per la infància, s'ha destacat la presència de moltes famílies en aquest diumenge.

El president de la Penya Blaugrana, Josep Maria Félez, ha celebrat la participació i l'assistència de tantes famílies, a més, ha agraït la presència del nou alcalde, Josep Maria Vallès. Tot i això, Félez ha aprofitat per demanar al nou govern entrant que es cobreixi la graderia de Can Magí, per evitar que en dies com el d'avui el públic es mulli.

A banda del torneig de futbol 7, les paradetes amb menjar i beure no han fallat un any més. I, amb motiu de l'esdeveniment, s'ha celebrat un sorteig entre els assistents de tres pilotes de futbol i d'una samarreta de la selecció catalana.


Josep Maria Félez

Penso que és de les millors en afluència de públic, i, a més a més, hem tingut la gran sort de que el primer acte del nou alcalde de Sant Cugat ha sigut aquest



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.