L'aleví masculí de l'Avenç, campió de Catalunya de futbol 7

Els santcugatencs són el millor equip de la categoria a nivell escolar


  • Comparteix:

L'aleví de l'Avenç, campió de Catalunya escolar / Foto: Cedida

L'aleví de l'Avenç, campió de Catalunya escolar / Foto: Cedida

L'aleví masculí de l'Avenç es proclama campió de Catalunya escolar de futbol 7 després de superar l'Aristoi a la final de la competició aquest dissabte. El temps reglamentari va finalitzar amb empat (3-3), però el sumatori de punts per quarts i la puntuació de valors van donar el títol per a l'equip santcugatenc. L'equip, entrenat per Xavi Rodríguez, tanca la temporada amb un triplet després de guanyar la lliga del Consell del Vallès Occidental Terrassa (CEVOT) i la Copa Territorial de Barcelona juntament amb el campionat de Catalunya.

Els vuit millors conjunts de Catalunya es van donar cita a la Roureda de Sabadell per disputar la competició. A quarts de final, els santcugatencs es van imposar (0-5) davant el Castell d'Òdena d'Igualada. L'Avenç va accedir a les semifinals on es van desfer (11-0) contundentment davant l'escola de futbol Marc Bartra.

La final va ser molt ajustada amb un 2 a 0 inicial per als santcugatencs, però els sabadellencs van capgirar el marcador. Finalment, l'Avenç va empatar i es va endur el títol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.