La Penya Blaugrana Sant Cugat suma un nou agermanament amb la Penya Barcelonista de Sant Andreu de la Barca

Aquesta és la segona penya que teixeix complicitats amb els santcugatencs


  • Comparteix:

Els presidents de les tres penyes amb el diploma que commemora l'agermanament / Foto: Cugat Mèdia

Els presidents de les tres penyes amb el diploma que commemora l'agermanament / Foto: Cugat Mèdia

La Penya Blaugrana Sant Cugat ha signat un acord d'agermanament amb la Penya Barcelonista Sant Andreu de la Barca. Aquest agermanament se suma al que ja tenen els santcugatencs amb la Penya Solera Barcelonista de Calella des de fa dos anys. L'acte, al qual han assistit els presidents de les tres entitats, també ha servit per anunciar que el 44è aniversari de la Penya Blaugrana Sant Cugat se celebrarà el 26 de novembre a la Casa Fuster Masia Sant Cugat.

La Penya Barcelonista Sant Andreu de la Barca, presidida per Eva María Carles, entra a formar part d'unes complicitats que ja compartien el president santcugatenc, Josep Maria Fèlez, i el de la Penya Solera Barcelonista de Calella, Isidre Argelés. Carles ha qualificat de ''referents'' tots dos presidents i n'ha valorat la seva tasca al capdavant de les respectives penyes.

Tant Josep Maria Fèlez com Isidre Argelés han celebrat la incorporació dels del Baix Llobregat. ''Ens hem d'ajudar tots'', ha recalcat Fèlez.

Al document de germanor consten compromisos vinculats als aniversaris i actes organitzats per les entitats, així com la possibilitat d'incorporar altres penyes, sempre amb la idea de fomentar el barcelonisme i l'esperit barcelonista.






Eva María Carles

Som tres penyes amigues que ens trobem als aniversaris i altres actes. Em va semblar molt bona idea que les penyes s'agermanin perquè això vol dir que com més serem, millor.

Josep Maria Fèlez

Ens hem d'ajudar tots. Compartir i expandir amb els altres perquè ho aprenguin, ho copin i ho divulguin. Aprenem de tots.

Isidre Argelés

Les penyes que es vulguin agermanar amb nosaltres només ens ho han de dir, com ha fet la Penya de Sant Andreu de la Barca. No crec que hàgim d'empaitar les penyes, que s'hi adhereixin les que tinguin interès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.