La santcugatenca Esther Laborde fitxa pel Madrid CFF de la Lliga F

La defensa tanca la seva etapa al FC Barcelona després d'haver estat cedida a l'Alavés


  • Comparteix:

La futbolista Esther Laborde en un partit amb les blaugranes / Foto: FC Barcelona

La futbolista Esther Laborde en un partit amb les blaugranes / Foto: FC Barcelona

La futbolista santcugatenca Esther Laborde ja té nou equip per disputar la pròxima temporada la Lliga F, la màxima categoria de futbol femení estatal. La defensa ha estat fitxada pel Madrid CFF després que ho anunciés el mateix club a les seves xarxes socials. La jugadora de 19 anys tanca així una etapa amb el FC Barcelona, equip on ja va arribar a debutar a primera divisió en la temporada 2021/22. Precisament, aquell partit va ser contra el conjunt madrileny, qui acaba d'adquirir els serveis de la de Sant Cugat.

Laborde arriba a la capital després de passar els darrers sis mesos cedida al Deportivo Alavés. En el conjunt basc, la santcugatenca es va convertir en una peça clau disputant 11 partits, tots els possibles, en la Lliga F. Tot i deixar el club blaugrana, els culers tenen una opció de recompra en el cas que el conjunt de Jonatan Giráldez decideixi repescar a Laborde en un futur.


Esther Laborde, amb només 19 anys, es va proclamar campiona del món amb la selecció espanyola sub-20, campionat que es va celebrar en el 2022 a Costa Rica. A més, els seus èxits internacionals es complementen amb un europeu sub-19 aconseguit, també, en el 2022.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.