L'Olimpyc Floresta perd contra el CN Sabadell i s'acomiada del somni de la Copa del Rei de futbol sala

Els florestans han caigut a Can Llobet (3-6) davant els sabadellencs en la primera ronda del torneig

Temes relacionats

La Copa del Rei de futbol sala aterra per primera vegada a la Floresta aquest dissabte ( 5/set/23)

L'Olímpyc Floresta es reforça amb set noves incorporacions per lluitar per l'ascens (25/jul/23)

L'Handbol Sant Cugat s'afegeix a la protesta per la falta d'equipaments esportius (25/jun/23)

El primer equip masculí de l'Olimpyc Floresta ha caigut (3-6) davant el CN Sabadell en el partit corresponent a la primera ronda de la Copa del Rei de futbol sala. Els florestans, que afrontaven aquesta eliminatòria com un premi després de finalitzar subcampions de lliga de Tercera Divisió la temporada passada, han plantat cara durant els 40 minuts, però han acabat pagant la falta d'efectivat contra un rival de major entitat.

Contra tot pronòstic, els florestans han començat el partit dominant i amb el nivell de concentració que el compromís exigia. Tot i la igualtat entre tots dos conjunts, l'equip sabadellenc, que juga a Segona Divisió B i que la temporada passada quasi aconsegueix l'ascens a la categoria de plata, s'ha avançat ben aviat, al minut 14, a través d'un xut de falta directa de Marc Hermosel (0-1).

El gol ha fet reaccionar el conjunt de Joan Pinilla que, amb l'escalf del més d'un centenar d'aficionats que s'han aplegat a Can Llobet, ha estat capaç de capgirar el marcador. Primer ha arribat la diana de Jan Galinsoga (1-1) i, tot seguit, la de Miquel Verdaguer (2-1). Dos gols marcats per la velocitat de les transicions ofensives i que han posat de cap per vall el pavelló municipal florestà.

L'Olimpyc Floresta, però, no ha pogut mantenir el marcador abans del descans. Instants abans de la represa, Marc Hermosel ha situat l'empat tot aprofitant un doble penal (2-2).

A la represa, el CN Sabadell ha posat una marxa més i, encara en els compassos inicials, s'ha tornat a avançar per mitjà d'Alejandro López (2-3). Pràcticament de forma simultània, els sabadellencs han olorat la sang i han aprofitat la superioritat numèrica per encarrilar la classificació a la segona ronda de la Copa del Rei amb els gols de Marc Hermosel i de Josep Costajussà (2-5).

Tot i la superioritat dels sabadellencs, l'Olimpyc Floresta no ha abaixat els braços i ha retallat diferències amb la diana de Pau Ruiz (3-5). Una diana que ha servit de ben poc, ja que poc després Luis Antonio Garcia ha tancat el partit tot sentenciant l'eliminatòria a favor del CN Sabadell (3-6).