El SantCu presenta la temporada 'a tota vela' per descobrir el seu 'tresor amagat' en forma de valors

Uns 850 jugadors i jugadores han desfilat per la gespa de la ZEM Jaume Tubau en la presentació de la temporada 23-24 per als 52 equips del club


  • Comparteix:

Espectacle de temàtica pirata per a la presentació del Sant Cugat Futbol Club / Foto: Cugat Mèdia

Espectacle de temàtica pirata per a la presentació del Sant Cugat Futbol Club / Foto: Cugat Mèdia

El Sant Cugat Futbol Club continua innovant amb les presentacions espectaculars de temporada i enguany ha optat per una temàtica pirata per simbolitzar el 'tresor amagat' dels valors que representen el club vermell-i-negre. Després de l'exhibició teatral, amb vaixell i tot, els 850 jugadors i jugadores que formen els 52 equips del SantCu han desfilat per la gespa d'una ZEM Jaume Tubau plena a vessar, mentre rebien els aplaudiments de les famílies i de l'afició.



Durant els parlaments institucionals, el president de l'entitat, Llorenç Santasusagna, ha aprofitat per demanar a l'Ajuntament la remodelació del camp de futbol 7, l'estat del qual ha definit com a "impropi, no només pel club, sinó també per a la ciutat". La regidora d'Esports, Núria Escamilla, ha entomat la reclamació i ha assegurat que posaran 'fil a l'agulla' per, aquest proper estiu, fer les obres i els treballs pertinents a les instal·lacions. Escamilla, que ha excusat l'absència de l'alcalde, Josep Maria Vallès, per motius personals, ha volgut destacar l'aposta pel futbol femení i ha definit el club com a "pioner" en aquest aspecte.

En declaracions a Cugat Mèdia, el president, Santasusagna ha destacat els reptes per a aquesta temporada: mantenir la línia formativa i educativa, continuar amb la vessant solidària i seguir potenciant el futbol femení amb, per exemple, acords de col·laboració com el que ha signat amb l'equip de la Queen's League Aniquiladoras. De fet, la presidenta d'Aniquiladoras, l'streamer' andalusa 'Espe', ha volgut enviar un missatge, en forma de vídeo, a l'afició, excusant la seva absència per la participació del seu equip a les finals de Màlaga.

Pel que fa a la part solidària, el club ha recordat els projectes amb l'ONG Esport Solidari Internacional (ESI), amb qui col·laboren, tal com ha recordat el seu president, Josep Maldonado, des de fa més de 16 anys i recentment han fet rècord de donacions amb 139 quilos de material esportiu. També ha estat present la presidenta de la Creu Roja Sant Cugat-Valldoreix-Rubí, Rosa Maria Calvo, que ha reconegut el club amb un obsequi. Finalment, l'entitat ha explicat, de nou, el projecte de l'escola de futbol de Boulembou, al Senegal, que continuarà aquesta temporada, de la mà del seu responsable, vinculat també al SantCu, Jaume Garcia. Durant l'acte també s'ha fet entrega d'un obsequi al 'personatge SantCu' d'aquest 2023, Marisol Blesa, administrativa del club.




Llorenç Santasusagna

Volem mantenir la línia formativa i esportiva del club, seguir l'aposta pel futbol femení: tenim un nou equip, 180 jugadores, i hem signat un acord de col·laboració amb Aniquiladoras, de la Queen's League, que ens permet donar notorietat a la ciutat. I també destacaria la vessant solidària del club.

Núria Escamilla

El SantCu és un referent en esport, en futbol, a la ciutat. I pioner en el futbol femení, des de fa més de 50 anys. Ara hi ha el 'boom' del futbol femení però aquí ja es feia des de fa molt temps, i ens fa molta il·lusió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.