Empat entre l'Olimpyc i el Terrassa a Can Llobet en un partit d'infart

Els egarencs han esgarrapat la victòria als florestans amb dos gols en els darrers cinc minuts

L'Olimpyc Floresta ha tingut a tocar el retrobament amb la victòria aquest dissabte a Can Llobet en un partit que ha acabat en empat (4-4) contra el Terrassa. Els santcugatencs venien de dues derrotes consecutives i necessitaven uns tres punts que s'han esvaït a les acaballes del partit: en els últims cinc minuts els egarencs han fet dos gols que han suposat la igualada. El matx, corresponent a la jornada 6 del grup 1 de Tercera Divisió Nacional, ha estat un enfrontament tens i disputat que ha fet vibrar les aficions dels dos conjunts. La setmana que ve, l'Olimpyc visita la pista del Girona EFS.

Fins al partit d'aquest dissabte, els florestans només havien aconseguit sumar sis punts, amb dues victòries a les dues primeres jornades. Les bones sensacions, però, s'allunyaven per les dues derrotes consecutives que van seguir. "Volíem treure el cap contra el líder, treure tres punts i apropar-nos a dalt", ha dit Joan Pinilla a Cugat Mèdia. És per això que han sortit endollats, amb una pressió i una defensa que ha tret de polleguera el Terrassa i assaborint la recompensa en els primers compassos, amb una diana de Guillem Munté (1-0) al minut 7.

Poc després, al minut 13, els egarencs responien, amb un gol de Jordi Iborra (1-1) que no ha alterat el plantejament de l'Olimpyc. I els minuts posteriors han donat la raó als florestans: gol d'Aaron Ikechukwu (2-1) al minut 15 i gol de Xavier Monrabal (3-1) al minut 20. La primera meitat ha acabat amb bones sensacions per als locals.

A la represa, el Terrassa ja ha avisat que no pensava badar: gol de Diego Blanco (3-2) al minut 24 amb un xut des de més enllà de mig camp. Pau Ruiz tornava a eixamplar distàncies amb un gol també des de mig camp (4-2), aprofitant que els rivals jugaven amb porter-jugador.

La distància clara que apropava l'Olimpyc als tres punts s'ha esfumat en els darrers cinc minuts, amb una nova diana de Diego Blanco (4-3) fent de porter-jugador al minut 35 i amb un gol de Teófilo Fernández (4-4) a un minut del xiulet final.

La victòria no ha estat possible, però el tècnic Pinilla ha celebrat el bon joc dels seus nois. "A seguir treballant; no queda una altra", ha apuntat.

Juan Pinilla

Era un partit important. Veníem de dues derrotes, però no estàvem jugant malament. Volíem treure el cap contra el líder, treure tres punts i apropar-nos a dalt. No ha estat possible malgrat que hem jugat força bé. A seguir treballant; no queda una altra.