FUTBOL: Muñoz continuarà com a tècnic del SCE si l'equip es manté a Preferent


  • Comparteix:

El tècnic Jordi Muñoz continuarà al Sant Cugat Esport sempre que el conjunt santcugatenc es mantingui a la Regional Preferent de futbol. Si finalment el club santcugatenc baixa de categoria, Muñoz desconeix el que podria passar. Aquesta setmana començaran les primeres reunions per planificar la nova temporada en quant a fitxatges.

Si fa uns dies vam explicar que la continuïtat de Jordi Muñoz estava més enlaire que mai, sembla que la junta directiva ha fet un pas decisiu ja que li ha comunicat que continuarà sempre que l'equip es mantingui a Regional Preferent. Això és el que havia signat l'entrenador vermell-i-negre quan va arribar a finals de temporada.
Com explica Muñoz, ell mai s'ha sentit fora del club, però afirma que altres persones si l'han vist en aquesta situació.

Jordi Muñoz

Hi ha gent que m'ha vist fora del club, però jo sempre se el què firmo


Muñoz també desconeix que pot passar si l'equip acaba baixant. Recordem que perquè es produeixi aquest fet, caldria que cap conjunt català pugés a segona B. De moment, l'Hospitalet i el Reus ho tenen molt encarrilat. L'entrenador vermell-i-negre explica quants jugadors s'han de fitxar.

Jordi Muñoz

Caldria fitxar uns sis jugadors per fer front a les baixes que s'han produït


El fet que es produeixin noves incorporacions podrien fer-se efectives aquesta setmana encara que Muñoz creu que el tema econòmic pot ser decisiu.

Jordi Muñoz

El tema econòmic no el porto jo i els fitxatges harem de veure com es realitzen


L'objectiu per la temporada vinent és la permanència i evitar que passi com aquest any on s'ha d'esperar fins diumenge per conèixer la permanència. Jordi Muñoz.

Jordi Muñoz

L'objectiu és la permanència i passar una temporada tranquila a la Regional Preferent


Aquest diumenge el Sant Cugat Esport coneixerà si continua a la Regional Preferent o baixa a primera regional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.