El Sant Cugat Esport, a un punt del líder de la Regional Preferent


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport, suma la tercera victòria consecutiva, i se situa colíder de la Preferent després de derrotar per 3 a 2 al Roses. Els santcugatencs es troben a un punt del líder, el San Cristòfol. El migcampista local Bòria reapareix després d'un any lesionat.

El Sant Cugat Esport es troba en bona forma i ja suma tres victòries després de quatre jornades disputades. Els de Jordi Muñoz continuen millorant el seu joc i es consoliden com un dels grans tot i els moltsgols encaixats, 8 en 4 partits. Les xifres són idèntiques pel que fa a l'atac, un total de 8 dianes, la meitat d'elles anotades per Jordi Aguilar.

El partit d'aquesta jornada no passarà a la història pel joc, però si pel triomf que és el més important. Jordi Boria, jugador del Sant Cugat Esport.



Jordi Boria

El més important és sumar punts


Els santcugatencs s'han avançat al minut 10 mitjançant Ignasi , però un quart d'hora després, els visitants igualaven el partit. Fi dels primers 45 minuts.

A la represa dos gols de Aguilar i de Nando donaven una àmplia ventatge. A més el Roses es quedava amb un home menys sobre el terreny de joc per expulsió d'Aguilera. Tot i aixó els visitants reduïen distàncies i fins i tot han estat a punt d'empatar. 3 a 2 final i tres punts més pels locals que ja en sumen nou.

La nota emotiva del partit l'ha posat l'entrada al terreny de joc del jugador santcugatenc Jordi Boria després de quasi un any fora del terreny de joc. Boria parla així dels deu minuts que ha jugat a Coll Favà.

Jordi Boria

Espero tenir més sort que la temporada passada en quant a lesions


La propera jornada els de Jordi Muñoz rebran al Sants, tretzè amb 3 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.