Jaume Guixà, president de la Penya Mil·leni, pre-candidat a les eleccions del Barça


  • Comparteix:

El President de la Penya Mil·leni Sant Cugat, Jaume Guixà, es presentarà a les eleccions del Barça que se celebraran el 3 de setembre. D'aquesta manera, Guixà es perfila com l'únic rival de Joan Laporta als comicis del club blau-grana. El santcugatenc farà una roda de premsa demà dissabte a les 5 de la tarda per anunciar la seva candidatura.

Quan semblava que Joan Laporta tenia un camí plàcid cap a la reelecció i que, al final, no hi hauria eleccions, ha sorgit la figura de Jaume Guixà com a rival de l'ara ex-president del Barça. Guixà, de 48 anys d'edat i catedràtic de la Universitat Politècnica de Catalunya, és el president de la Penya Mil·leni de Sant Cugat.

El pre-candidat santcugatenc presentarà demà dissabte la seva proposta a l'hotel Gallery de Barcelona i ho farà rodejat del seu equip que conformen 14 persones. Guixà necessitarà 1.804 firmes de socis del Barça per ser proclamat oficialment candidat a la presidència del F.C. Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.