Jaume Guixà presenta el seu programa i el seu equip de treball


  • Comparteix:

El santcugatenc i pre-candidat a les eleccions del Barça, Jaume Guixà, ha presentat el seu programa i ha donat a conèixer el seu equip de treball, en el que destaca com a responsable esportiu l'ex jugador del Dream Team Ricardo Serna. El pre-candidat explicarà en profunditat les seves propostes aquest divendres al programa magazine 'L'estiu és teu' de Ràdio Sant Cugat.

Jaume Guixà ha posat per fi totes les cartes sobre la taula. Si molts acusaven al pre-candidat de falta de programa i d'equip, ahir Guixà va presentar el seu projecte i el seu grup de treball, que està encapçalat a la vessant esportiva per l'ex blau-grana Ricardo Serna. El santcugatenc va proposar millores econòmiques, socials, jurídiques i esportives.

A nivell econòmic, Guixà vol optimitzar al màxim els recursos i maximitzar el benefici social. A més a més, el santcugatenc es va mostrar en contra de la venda de patrimoni. En el pla social, el pre-candidat vol bàsicament millorar la relació del club amb les penyes i fer una Trobada Mundial de Penyes a Río de Janeiro. En quant a les millores jurídiques passen per modificar els Estatuts i que aquests es trobin més a l'abast dels socis. I esportivament, fomentar l'Escola del Barça, acabar amb els contractes de llarga durada i recuperar la figura del vice-president esportiu.

Tot i que la pre-candidatura de Guixà no va donar dades sobre les signatures obtingudes, el santcugatenc es va mostrar molt confiat de superar el tall sense problemes. A dia d'avui només falten 5 dies per seguir recollint signatures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.